nieuws

Dit waren de Management Support Workshopdagen 2019

Persoonlijke ontwikkeling

Dit waren de Management Support Workshopdagen 2019

Drie dagen lang was Aristo Meeting Center in Utrecht de hotspot voor managementondersteuners. Tijdens de Workshopdagen volgden meer dan 850 ondersteuners een van de ruim vijftig workshops.

Van geheugentraining naar agile

In de ruim vijftig workshops werden de meest uiteenlopende onderwerpen behandeld. Van meer uit je brein halen tot werken met agile, scrum en kanban en van kleur- en imagotips tot verleidelijk schrijven. We willen alle deelnemers en trainers bedanken voor hun aanwezigheid, inzet en energie. Speciale dank gaat uit naar de mensen van Aristo Meeting Center Utrecht die ons drie dagen lang hebben laten genieten van hun ongekende gastvrijheid.

Foto's

Reageer op dit artikel