opleiding

Persoonlijke ontwikkeling

De beste versie van jezelf

Voor je werkgever en voor  jou is het essentieel steeds te werken aan de beste versie van jezelf. Alleen als je je toegevoegde waarde vergroot, blijf je aantrekkelijk voor je werkgever. Alleen als je je passie aanwakkert, blijf je plezier in je werk behouden. Hoe zorg je ervoor dat je keer op keer het beste uit jezelf haalt?

Economische invloeden en technologische ontwikkelingen maken dat wat altijd heeft gewerkt binnenkort is uitgewerkt. Dat vereist een duurzame aanpak van je loopbaan, waarmee je nu en in de toekomst succesvol bent. Zelfinzicht en verbinding van je talent met je omgeving geeft je de juiste koers. Een ondernemende houding en ondernemend gedrag zijn daarbij van cruciaal belang.

De beste versie van jezelf

Word met deze training ondernemer van je eigen talent en wees steeds de beste versie van jezelf!

Tijdens de training werk je aan je persoonlijke en zakelijke groei. We gaan in op de vragen: welke versie van jezelf wil je zijn, hoe ervaar je meer geluk, plezier en succes in je werk, hoe verbind je dat met je omgeving en hoe vergroot je je waarde voor je werkgever?

Na afloop ga je zelfbewuster te werk en weet je jezelf en de feedback die je ontvangt beter op waarde te schatten. Door continu te reflecteren werk je aan je eigenheid en zorg je voor diepgang in de voor jou belangrijke thema’s. In je werk ervaar je een grotere energie, vrijheid, voldoening en zingeving. Je bent in staat telkens een stap naar de beste versie van jezelf te doen.

Wat leer je?

 • Je talent (h)erkennen
 • Afrekenen met onzekerheden
 • Je passie (opnieuw) ontdekken en voelen
 • Feedback ontvangen en geven
 • Persoonlijke en zakelijke doelen stellen en koers bepalen
 • Je beste versie zichtbaar te maken

Welke onderwerpen?

 • Persoonlijk ondernemerschap
 • Passiecheck
 • Je persoonlijke SWOT
 • Groei mindset
 • Netwerkkaart
 • 7 levensthema’s
 • Klimrek Pitch
 • 3 stappenmethode De beste versie van jezelf!

Meer informatie en aanmelden

Brochure aanvragen

Reageer op dit artikel