vraag & antwoord

Wie is Gerry Ubels?

Persoonlijke ontwikkeling

Gerry Ubels heeft haar eigen trainingsbureau en is personal coach. Als trainer stimuleert zij mensen tot het nadenken over zichzelf en de situatie waarin zij als mens functioneren. Haar werkstijl is betrokken, doelgericht, humoristisch en inspirerend. Ze heeft communicatie en management gestudeerd en is gecertificeerd in de ‘Transactionele analyse’. Ze is internationaal geschoold op het […]

Gerry Ubels heeft haar eigen trainingsbureau en is personal coach. Als trainer stimuleert zij mensen tot het nadenken over zichzelf en de situatie waarin zij als mens functioneren. Haar werkstijl is betrokken, doelgericht, humoristisch en inspirerend. Ze heeft communicatie en management gestudeerd en is gecertificeerd in de ‘Transactionele analyse’. Ze is internationaal geschoold op het gebied van persoonlijke groei. Haar werkgebied omvat: communicatie, persoonlijke groei, emotionele intelligentie, omgaan met agressie (en overvallen) en leidinggeven. In haar columns zal ze zich met name richten op persoonlijke groei.

Terug naar de column
Naar haar training Managementassistent
Naar haar eigen website

Reageer op dit artikel