vraag & antwoord

Wie is Drazen Lisak?

Persoonlijke ontwikkeling

Drazen Lisak heeft pedagogie gestudeerd in Zagreb en politicologie in Amsterdam. Hij werkte onder andere als freelance journalist, wijnverkoper en communicatietrainer. Van zijn luchtige hobby – flirten – heeft hij in 2001 serieus werk gemaakt. In mei van dat jaar richtte hij FlirtManagement op, de eerste zakelijke flirtbedrijf ter wereld. Sindsdien geeft hij workshops, lezingen […]

Drazen Lisak heeft pedagogie gestudeerd in Zagreb en politicologie in Amsterdam. Hij werkte onder andere als freelance journalist, wijnverkoper en communicatietrainer. Van zijn luchtige hobby – flirten – heeft hij in 2001 serieus werk gemaakt. In mei van dat jaar richtte hij FlirtManagement op, de eerste zakelijke flirtbedrijf ter wereld.

Sindsdien geeft hij workshops, lezingen en seminars op het gebied van zakelijk flirten. Hij is van mening dat elk communicatief vraagstuk een flirterig component heeft. Dit wordt herkend door talrijke bedrijven van verschillende grote en uit uiteenlopende branches. Van kleine huisartsenpost om de hoek tot gigantische multinationals. Van de ‘softe’ overheidssector tot de ‘harde’ financiële instellingen.

Zijn workshops zijn luchtig en diepgaand tegelijkertijd. Naast zakelijk flirten verzorgt hij programma’s op gebied van charismaontwikkeling, machtsspelletjes en klantenbinding. Ook hier gaat het om originele programma’s voortgekomen uit zijn persoonlijke visie.

Je kunt hem mailen: info#flirtmanagement.com

Of bezoek zijn website: flirtmanagement.com

Reageer op dit artikel