vraag & antwoord

‘Na een reorganisatie ineens allemaal taken erbij’: wat raad jij Veronique aan?

Persoonlijke ontwikkeling

‘Na een reorganisatie ineens allemaal taken erbij’: wat raad jij Veronique aan?

Van Veronique worden na een reorganisatie ineens allerlei dingen verwacht waar zij zich niet prettig bij voelt. Reageer op haar dilemma!

Veronique heeft na een grote reorganisatie naast haar werk als managementassistent allemaal communicatietaken erbij gekregen waar ze niet voor is opgeleid. Bovendien wordt van haar verwacht dat ze zelf aangeeft welke taken ze wil doen, terwijl ze liever een opdracht krijgt.

Wat raden jullie haar aan? Mail je antwoord naar de redactie en vermeld je naam, functie en werkgever: redactie.managementsupport@vakmedianet.nl. Wil je anoniem reageren? Kies dan een omschrijving als ‘secretaresse bij een overheidsorganisatie’.

Kun jij zelf hulp gebruiken met een werkdilemma?

Mail je vraag, desgewenst anoniem, naar redactie.managementsupport@ vakmedianet.nl. Wie weet krijg jij binnenkort een verlossend antwoord van vakgenoten en/of onze trainers/coaches. Om de mensen die reageren duidelijkheid te geven over je situatie, zullen we ook bij een anonieme inzending altijd iets vermelden in de trant van: een secretaresse bij een overheidsorganisatie of een officemanager bij een commercieel bedrijf.

Reageer op dit artikel