Whitepapers

E-pocket Ontdek je talent: download gratis

Persoonlijke ontwikkeling

Met de e-pocket Ontdek je talent kun je een eerste stap zetten om je persoonlijke talenten te ontdekken, zodat je het beste uit jezelf haalt en je kunt schitteren in je werk! En heel belangrijk: zodat je keuzes kunt maken in je carrière die goed bij je passen en waar je veel plezier en energie uit haalt.

E-pocket Ontdek je talent: download gratis

De e-pocket is door Charlotte van Asseldonk, expert in talentontwikkeling, speciaal samengesteld voor het Management Support Event. Charlotte gaat tijdens het congres op dit event in haar lezing Floreren in je werk verder in op de essentiële stappen waardoor jij duurzaam succesvol en onderscheidend kunt zijn vanuit jouw talenten. Haar aanpak is zeer praktisch zodat je er direct mee aan de slag kunt.

>> Wil je alvast meer lezen van Charlotte? Lees dan het artikel Durf jij je talent te ontwikkelen?

Als je vastloopt in je carrière, dan levert je dat onherroepelijk stress op. Misschien voel je je niet gewaardeerd, worstel je met je verdere ontwikkeling of vervalt je baan. Als je je talenten niet inzet, kom je jezelf vroeg of laat tegen. Je weet niet goed meer hoe je verder moet. Je voelt je moedeloos en je piekert. Gelukkig kan het ook anders. Je kunt namelijk kiezen om vanuit je talenten te werken. En door dat te doen ben je automatisch:
• effectiever
• productiever
• energieker
Met als gevolg dat je voldoening ervaart, waardering krijgt en (weer) met plezier naar je werk gaat. Maar om te kunnen floreren vanuit je talenten, moet je natuurlijk wel weten wat
jouw talenten zijn en hoe je die optimaal inzet. En dat is vaak nog best lastig. In deze e-pocket en tijdens haar lezing helpt Charlotte je daarbij verder op weg.

Je kunt de e-pocket hier gratis aanvragen.

Event Werken vanuit je talent

Op donderdag 16 november is er weer het jaarlijkse Management Support congres in Supernova Utrecht. Dit jaar is het thema: ‘Werken vanuit je talent’. Huub van Mackelenbergh, Roos Vonk en Charlotte van Asseldonk zijn sprekers op het congres. Ook is het mogelijk om workshops te volgen.

Reageer op dit artikel