nieuws

Hoe is jouw takenpakket veranderd? Vul de enquête in!

Professionele ontwikkeling

Hoe is jouw takenpakket veranderd? Vul de enquête in!

Hoe is jouw takenpakket als secretaresse afgelopen tijd veranderd en wat wordt er van jou aan competenties gevraagd? Vul onze enquête in en je leest binnenkort meer over competenties van de toekomst, waar geen enkele assistant omheen kan.

Management Support wil graag weten welke veranderingen je nu en in de toekomst ervaart in je vakgebied van managementondersteuning. Huidige werkzaamheden verdwijnen en/of veranderen. Dat vraagt om andere competenties en vaardigheden. Graag horen we van jullie wat er veranderd is in je takenpakket en wat er van jou aan (nieuwe of andere) competenties wordt gevraagd. Op basis van jullie antwoorden, schrijven we een artikel dat op onze website wordt gepubliceerd.

Wil je ons helpen bij dit onderzoek? Vul dan de enquête in.

Houd ook je brievenbus in de gaten voor ons juninummer. Daarin vertellen bemiddelaar Fons Scheltema van Assistant2 en branchemanager secretarieel Jojanneke Vreeswijk van Randstad over welke competenties onmisbaar zijn in de toekomst. Wil je het juninummer niet missen en ben je nog geen abonnee, brengen daar dan nu verandering in en neem een abonnement. Je hebt keuze uit het papieren blad en/of de digitale versie.

Reageer op dit artikel