Management Support Vakbase

Management Support Vakbase; een schat aan informatie voor je vak én voor jezelf

De Vakbase informeert

Op managementsupport.nl lees je over nieuwe ontwikkelingen in je vak en krijg je tips voor je persoonlijke ontwikkeling. In de Vakbase gaan we verder de diepte in en krijg je meer tips en tricks.

De Vakbase assisteert

Je basistaken, zoals correspondentie, agenda, notuleren en archiveren, blijven een belangrijk onderdeel van je werk. Je vindt in de Vakbase alle informatie die jou helpt om deze taken sneller en gemakkelijker uit te voeren; handige modelbrieven, tools en checklists.

De Vakbase inspireert

Binnen je functie heb je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Of je nu wilt versterken, verdiepen, verbreden of veranderen: de Vakbase is jouw inspiratiebron. Je vindt interessante artikelen van professionals en van en over andere managementondersteuners die jou helpen je talenten verder te ontwikkelen .

Toegang voor leden

Als lid van de Vakbase kun je elke maand ook Management Support Magazine digitaal lezen. Nóg een reden om lid te worden dus.

Kosten van lidmaatschap

Lid worden van de Vakbase kost jaarlijks €99,50. Hiermee heb je toegang tot alle ca. 6000 documenten, tot de documenten die wekelijks worden toegevoegd én tot het digitale magazine!

Je kunt je hier registreren