nieuws

Award voor meest doeltreffende mailing van 2004

Taal en communiceren

Het internetbedrijf Argeweb (Arge Consultancy BV) heeft de Mailtreffer-award gewonnen voor de meest doeltreffende mailing. Het bedrijf hield een opvallende mailing die goed op het moment inspeelde en een korte en heldere boodschap had.

Het internetbedrijf Argeweb (Arge Consultancy BV) heeft de Mailtreffer-award gewonnen voor de meest doeltreffende mailing. Het bedrijf hield een opvallende mailing die goed op het moment inspeelde en een korte en heldere boodschap had.

De mailing van Argeweb maakte de geadresseerde duidelijk dat het erg belangrijk is om de domeinnaam van het bedrijf te registreren. Door het simpel invullen van het antwoordformulier kon direct tot actie worden overgegaan. ‘Ik denk dat onze mailing door het schrikeffect bij de ontvangers die hun domein-naam nog niet hebben geregistreerd erg doeltreffend was’, vertelde Gerben van Leeuwen van Argeweb.

De jury bestond onder andere uit de winnaar van de tv-prijs 100% ondernemer en de directeur MKB van TPG Post. Zij kozen de mailing uit meer dan 350 aanmeldingen. Vooral het goed inspelen op het moment en de korte en heldere boodschap spraken de jury aan. De prijs is in het leven geroepen door TPG Post en het zakenblad BIZZ en werd dit jaar tijdens de week van de ondernemer voor het eerst uitgereikt.

Reageer op dit artikel