nieuws

Nieuwe taalnieuwsbrief

Taal en communiceren

Voor taalliefhebbers is er de nieuwe e-mailnieuwsbrief ‘Taalpost’, deze brengt drie keer per week taalnieuws en -tips in je mailbox.

Voor taalliefhebbers is er de nieuwe e-mailnieuwsbrief ‘Taalpost’, deze brengt drie keer per week taalnieuws en tips in je mailbox.

NIEUWTJES EN WEETJES

Als je geïnteresseerd bent in taalnieuwtjes en taaladviezen, is Taalpost een tip voor jou. Taalpost is een e-mailnieuwsbrief van het Genootschap Onze Taal en Van Dale. De taalnieuwsbrief wordt driemaal per week op maandag, woensdag en vrijdag gratis per e-mail verstuurd. In elke nieuwsbrief vind je taalnieuws, een link naar een interessante website, en een advies. Op maandag is dat de ‘Taaltip van de week’, op woensdag wordt een actueel woord becommentarieerd, en op vrijdag bevat Taalpost een wisselende rubriek, bijvoorbeeld een taalweetje of een citaat van de maand.

Je kunt je gratis opgeven voor Taalpost via www.Taalpost.nl.

Reageer op dit artikel