vraag & antwoord

Hoe zorg ik ervoor dat een uitnodiging aan het bestuur bij alle bestuursleden komt?

Taal en communiceren

Je kunt een memo schrijven, maar dat is algemeen gericht en dus wat onpersoonlijker. Individueel benaderen is het beste. Dat kan door langs te lopen, per telefoon of per e-mail. Het voordeel van een mailtje is dat je alle gegevens uit de uitnodiging zoals datum, tijd en plaats en afzender van het evenement erin kunt zetten. […]

Je kunt een memo schrijven, maar dat is algemeen gericht en dus wat onpersoonlijker. Individueel benaderen is het beste. Dat kan door langs te lopen, per telefoon of per e-mail. Het voordeel van een mailtje is dat je alle gegevens uit de uitnodiging zoals datum, tijd en plaats en afzender van het evenement erin kunt zetten. De genodigden kunnen dan makkelijk checken of het in hun agenda past.  Je kunt in de mail vragen of de genodigden binnen een week willen reageren. Je kunt ook vermelden dat je hen zelf na een paar dagen belt voor een bevestiging of afwijzing van de uitnodiging.

Reageer op dit artikel