vraag & antwoord

Wat betekent het woord ‘compliance’?

Taal en communiceren

Het woord heeft verschillende betekenissen, het ligt dus aan de context van je zin of tekst welke de juiste is. Je kunt hiervoor het beste een digitaal woordenboek raadplegen: www.freedict.com of www.majstro.com. Het woord kan ‘akkoord voor een bestelling, regeling of verzoek’ betekenen. Als je het woord in een brief ofrapport bent tegengekomen, kun je natuurlijk […]

Het woord heeft verschillende betekenissen, het ligt dus aan de context van je zin of tekst welke de juiste is. Je kunt hiervoor het beste een digitaal woordenboek raadplegen: www.freedict.com of www.majstro.com.

Het woord kan ‘akkoord voor een bestelling, regeling of verzoek’ betekenen.

Als je het woord in een brief of
rapport bent tegengekomen, kun je natuurlijk ook altijd de vraag stellen aan de maker van de tekst.

Reageer op dit artikel