vraag & antwoord

Hoe maak ik een digitale jaarkalender voor onze managers?

Coördineren

Je kunt zo’n overzicht in Excel maken. Zet in de horizontale kolommen de data en verticaal de personen. Dan kun je per persoon de activiteiten neerzetten. Als je veel activiteiten heb kun je met kleuren werken. Pas op dat het niet te bont wordt, want dan verliest het zijn effect. Je kunt er ook voor kiezen alleen […]

Je kunt zo’n overzicht in Excel maken. Zet in de horizontale kolommen de data en verticaal de personen. Dan kun je per persoon de activiteiten neerzetten. Als je veel activiteiten heb kun je met kleuren werken. Pas op dat het niet te bont wordt, want dan verliest het zijn effect. Je kunt er ook voor kiezen alleen de activiteiten die op dit moment lopen een kleur te geven en de kalender maandelijks te actualiseren.

Reageer op dit artikel