vraag & antwoord

Is er een boek(je) voor een secretaresse die leiding geeft aan vier receptionistes?

Coördineren

In de Shop kun je over legio relevante onderwerpen, zoals samenwerken, boeken vinden. Er zijn veel boeken over (beginnen met) leidinggeven, bijvoorbeeld ‘Beginnen met leidinggeven’ van Arianne van Galen (uitgeverij Thema www.uitgeverijthema.nl). Je kunt ook zoeken via www.managementboek.nl. Hun aanbod is gericht op leidinggevenden en managers. Op www.managementsupport.nl > Managen > Tools vind je  tips over […]

In de Shop kun je over legio relevante onderwerpen, zoals samenwerken, boeken vinden. Er zijn veel boeken over (beginnen met) leidinggeven, bijvoorbeeld ‘Beginnen met leidinggeven’ van Arianne van Galen (uitgeverij Thema www.uitgeverijthema.nl). Je kunt ook zoeken via www.managementboek.nl. Hun aanbod is gericht op leidinggevenden en managers.

Op www.managementsupport.nl > Managen > Tools vind je  tips over delegeren en andere vaardigheden die een leidinggevende moet hebben. De werkwijzer ‘Office Management nu en in de toekomst’ dat je op www.managementsupport.nl > Shop kunt bestellen gaat daarop in.

Reageer op dit artikel