nieuws

Digitale kaartenbak

Digitaal werken

Een berg visitekaartjes kun je handig wegwerken met de Business Card Reader. Het apparaat scant je kaartjes en slaat ze digitaal op.

Als je overstelpt wordt met visitekaartjes is de Business Card Reader misschien wel een uitkomst. Het apparaat scant je kaartjes en slaat ze digitaal op.

DIGIKAARTJE

Het Belgische bedrijf I.R.I.S. ontwikkelde de Business Card Reader, een miniscanner dat binnen een paar seconden visitekaartjes leest, en daarvan vervolgens een digitaal visitekaartje maakt. Het apparaat kan overweg met verschillende formaten en ontwerpen. De bijgeleverde software zendt de gegevens én een afbeelding van het visitekaartje, naar een databank waarin je je digitale visitekaartjes kunt bewaren. De digitale gegevens zijn uitwisselbaar met elk mailprogramma, met telefooncentrales, handheld computers en faxmodems. Voorwaarde om de Business Card Reader te kunnen gebruiken is een Windows besturingssysteem; je kunt het apparaat helaas niet gebruiken voor een Apple Macintosh computer.

Meer informatie over de Business Card Reader kun je vinden op: IRIS.

Reageer op dit artikel