nieuws

Verdien jij wel genoeg?

Faciliteren

Word jij goed beloond voor je inzet en verzette werkzaamheden? Biedt jouw functie je nog genoeg uitdaging? ManagementSupport is benieuwd naar je mening over salaris, beloning en de secretariële functie. Vul daarom de salarisenquête 2005 in. Het kost je slechts tien minuten.

Word jij goed beloond voor je inzet en verzette werkzaamheden? Biedt jouw functie je nog genoeg uitdaging? ManagementSupport is benieuwd naar je mening over salaris, beloning en de secretariële functie. Vul daarom de salarisenquête 2005 in. Het kost je slechts tien minuten.

In het decembernummer van het Management Support Magazine lees je de uitkomsten van het jaarlijkse Salarisonderzoek van Management Support Media onder Managementondersteuners. Hierin komt aan bod wat jij en je collega’s verdienen en wat jullie vinden van je beloning. Zo kun je je eigen werksituatie vergelijken met anderen. Dan krijg je vanzelf antwoord op de vraag: verdien ik wel genoeg?!

TIP: Het invullen gaat sneller en de uitkomsten zijn nauwkeuriger als je je salarisstrookje bij de hand hebt.

Je kunt meedoen tot en met 30 september 2005.

Reageer op dit artikel