nieuws

Werkplek kan goedkoper

Faciliteren

De kosten van een werkplek kunnen flink omlaag als bedrijven efficiënter met de ruimte omgaan.

De kosten van een werkplek kunnen flink omlaag als bedrijven efficiënter met de ruimte omgaan.

RUIMTEVERSPILLING

Per werkplek betaalt je werkgever tussen de NLG 16.000 en NLG 30.000 per jaar. En dat is niet nodig. Door een efficiënter gebruik van de ruimte zouden bedrijven geld kunnen besparen. Gebouwen worden maar voor 25 procent benut. De rest van de tijd zijn veel werknemers buiten de deur actief of niet aan het werk. Een kleiner werkoppervlak met flexplekken zou de kosten omlaag kunnen brengen. Dit geld zou beter kunnen worden besteed aan extra comfort: een aantrekkelijke werkomgeving bevordert namelijk de werkprestaties.

Reageer op dit artikel