vraag & antwoord

Hoe kan ik het beste de sleutelregistratie regelen?

Faciliteren

Je kunt de registratie op papier of in bijvoorbeeld een excelsheet op je pc bijhouden. Allereerst kenmerk je de sleutels, bijvoorbeeld d.m.v. een nummer dat aan de sleutel bevestigd wordt en in je systeem verwijst naar een sleutel die hoort bij… van het kantoor. Je kunt een formulier met kolommen maken. Wanneer mensen de sleutels in ontvangst […]

Je kunt de registratie op papier of in bijvoorbeeld een excelsheet op je pc bijhouden. Allereerst kenmerk je de sleutels, bijvoorbeeld d.m.v. een nummer dat aan de sleutel bevestigd wordt en in je systeem verwijst naar een sleutel die hoort bij… van het kantoor. Je kunt een formulier met kolommen maken. Wanneer mensen de sleutels in ontvangst nemen, schrijf je op:
– nummer sleutel
– naam ontvanger
– datum in gebruikname
– aantal sleutels (je kunt daarbij een aantekening maken wanneer iemand bijvoorbeeld een sleutel is verloren en een nieuwe krijgt)
– retourdatum

Maak ook een kolom waarin je kunt aftekenen wanneer iemand de sleutel heeft teruggegeven.

Reageer op dit artikel