vraag & antwoord

Waar kan ik een balletje kopen waarmee ik mijn polsen kan trainen?

Faciliteren

Je kunt zo’n balletje kopen bij een sportzaak of een winkel met artikelen voor mensen met RSI. Verschillende oorzaken kunnen ten grondslag liggen aan RSI, o.a. werkdruk, een slecht ingestelde werkplek, te veel beeldschermwerk en een slechte werkhouding. Op ManagementSupport.nl vind je in de rubriek Kantoorzaken tips over sneltoetsen gebruiken, je bureau en bureaustoel instellen op […]

Je kunt zo’n balletje kopen bij een sportzaak of een winkel met artikelen voor mensen met RSI.

Verschillende oorzaken kunnen ten grondslag liggen aan RSI, o.a. werkdruk, een slecht ingestelde werkplek, te veel beeldschermwerk en een slechte werkhouding. Op ManagementSupport.nl vind je in de rubriek Kantoorzaken tips over sneltoetsen gebruiken, je bureau en bureaustoel instellen op de juiste hoogte, links naar websites over RSI en beroepsziekten (waarop je tips en informatie vindt) en een Arbo-test. Je kunt anti-RSI-producten, zoals ergonomische muizen, toetsenborden e.d. kopen bij de www.backshop.nl.

Reageer op dit artikel