blog

Dresscode: feestelijk

Geen categorie

Creatief en stijlvol

Dresscode: feestelijk

voor de dag komen lijkt voor de meeste mensen een zware opgave. Toch is het naar je gastheer of -vrouw beleefd om werk te maken van je uiterlijk en zo samen te zorgen voor een succesvol feest. Als je onzeker bent, kan je natuurlijk bij het bevestigen van de uitnodiging de gastheer en -vrouw vragen wat zij zelf zullen dragen. Wanneer je je fantasie gebruikt en je eigen plaatje creëert, is het belangrijk om dicht bij je persoonlijke stijl te blijven. Laat de verkleedkist gewoon op slot, vertrouw op de stijldiva in je en maak er hoe dan ook een gezellige decembermaand van!

Stijltips voor feestelijkheden:

  • Zie je outfit als een project. Maak net als voor de projecten op je werk eens een mindmap, brainstorm samen met een vriend(in) of maak als een echte creativo een moodboard met plaatjes uit tijdschriften waarvan jij vindt dat ze bij de sfeer van het feest passen. Je krijgt dan snel genoeg inspiratie voor jouw outfit.
  • Kijk vooral naar het silhouet, de stoffen, kleur(combinaties) en accessoires en tref zo de juiste sfeer.
  • Tweedehandswinkels of markten zijn een bron van inspiratie. Eén bijzonder kledingstuk toegevoegd aan je basic outfit kan een bijzonder totaalbeeld creëren.
  • Maak altijd je sfeerbeeld compleet met de juiste accessoires, kapsel en make-up.

Wie is Els de Wit?

Reageer op dit artikel