nieuws

Impressie Management Support Event 2009

Geen categorie

Ruim 5300 secretaressen wisten vorige week donderdag en vrijdag de weg naar de Jaarbeurs Utrecht te vinden om ‘hun’ vakbeurs te bezoeken. Dit jaar stond het event geheel in het teken van Secretary VIP. Heb jij de ‘cover’ ook gehaald en ben je benieuwd naar de foto’s? Klik dan hier voor de ‘jouw foto op de cover’-actie en de fotoimpressie van twee dagen Secretary VIP!

Ruim 5300 secretaressen wisten vorige week donderdag en vrijdag de weg naar de Jaarbeurs Utrecht te vinden om ‘hun’ vakbeurs te bezoeken. Dit jaar stond het event geheel in het teken van Secretary VIP. Heb jij de ‘cover’ ook gehaald en ben je benieuwd naar de foto’s? Klik dan verder.

Klik hier voor de ‘jouw foto op de cover’-actie en de fotoimpressie
van twee dagen Secretary VIP!

Reageer op dit artikel