nieuws

Start 22ste editie Management Support Event

Geen categorie

Vandaag start de 22ste editie van het Management Support Event. Duizenden secretaressen weten vandaag en morgen de weg naar de Jaarbeurs Utrecht te vinden om ‘hun’ vakbeurs te bezoeken. Wil je graag komen maar kun je vandaag niet weg? Dan heb je morgen nog een kans. Wij rekenen op je!

Vandaag start de 22ste editie van het Management Support Event. Duizenden secretaressen weten vandaag en morgen de weg naar de Jaarbeurs Utrecht te vinden om ‘hun’ vakbeurs te bezoeken. Wil je graag komen maar kun je vandaag niet weg? Dan heb je morgen nog een kans. Wij rekenen op je!

Dit jaar staat het event geheel in het teken van Secretary VIP, waarmee we willen zeggen dat jij belangrijk bent, voor zowel je manager als voor je organisatie. Daar kan niemand omheen. Ook de exposanten laten zich niet onbetuigd; niets is hen te veel als het gaat jou van alle informatie te voorzien die jouw werkend leven mooier, makkelijker en vooral leuker maken. Maar er vinden ook tal van activiteiten plaats waaraan je gratis kunt deelnemen zoals bijvoorbeeld de mini-opleidingen die op de beursvloer plaatsvinden. Daar kun je je ter plekke voor inschrijven.

En word je ‘gespot’ door de ‘paparazzi’? Tja… dan vind je jezelf volgende maand misschien wel terug in Management Support Magazine. Of op managementsupport.nl. Zoals dat gaat met Very Important Persons.

Meer weten? Kijk op managementsupport.nl/event, vraag je gratis entreebewijs aan (als je die nog niet hebt), trek de ‘stoute’ schoenen aan en begeef je richting Jaarbeurs Utrecht

Tot zo dan… of tot morgen – dan zijn we er ook!

Reageer op dit artikel