nieuws

Drie finalisten VerkiezingSecretaresse van het Jaar bekend

Geen categorie

De drie finalisten van de 24e Verkiezing Secretaresse van het Jaar zijn bekend: Judith Rukiyah-Polak, van NUON in Leeuwarden, Margreet Batterink van Compello in Zwolle en Ellen de Jong van Heddes Bouwgroep BV in Hoorn. De uiteindelijke winnares wordt bekend gemaakt op het vakcongres Who’s the Boss op dinsdag 30 maart in Slot Zeist.

De drie finalisten van de 24e Verkiezing Secretaresse van het Jaar zijn bekend: Judith Rukiyah-Polak, van NUON in Leeuwarden, Margreet Batterink van Compello in Zwolle en Ellen de Jong van Heddes Bouwgroep BV in Hoorn. De uiteindelijke winnares wordt bekend gemaakt op het vakcongres Who’s the Boss op dinsdag 30 maart in Slot Zeist.  

Tien secretaressen behaalden eerder de halve finale. Zij werden deze week allemaal live geïnterviewd door de jury op het hoofdkantoor van organisator Manpower, in Diemen. Samen met het resultaat van de online stemming bepaalde deze persoonlijke kennismaking wie er door mocht naar de laatste ronde.

Volgens de jury deelden alle halve-finalisten enthousiasme voor het vak en maakten ze elk een zeer professionele indruk. Daarnaast viel het de jury op hoe veelzijdig het vak zich heeft ontwikkeld en hoezeer de secretaressen door hun werkgevers worden gewaardeerd.

De drie finalisten hebben inmiddels een door Sky Radio 101 FM verzorgde gedegen media- en presentatietraining achter de rug. De uiteindelijke winnares zal immers regelmatig gevraagd worden om lezingen en presentaties te geven voor bedrijven, scholen en andere instellingen. Deze training komt ook goed van pas bij het voeren van de verkiezingscampagne die de drie finalisten tot 30 maart a.s. de tijd geeft het secretaressevak en hun kandidatuur zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. De secretaresse die de meeste online stemmen vergaart én zich op de verkiezingsdag zelf het best presenteert, wordt Secretaresse van het Jaar.

De uiteindelijke winnares wordt bekend gemaakt op het vakcongres Who’s the Boss op dinsdag 30 maart in Slot Zeist. Voor dit congres zijn nog plaatsen. Wie zich daarvoor aanmeldt via de website van Secretaresse van het Jaar (www.secretaressevanhetjaar.nl) ontvangt 100 euro korting!

 

Reageer op dit artikel