nieuws

Nederlandse werkplekken onvoldoende ingericht tegen zomerse hitte

Geen categorie

Bijna de helft (48 procent) van de Nederlandse werknemers geeft aan dat hun werkplek onvoldoende is ingericht tegen zomerse hitte en dat dit tijdens warme dagen hun functioneren beïnvloedt. Deze conclusie is gebaseerd op online onderzoek van Unique. Zij vroegen 250 respondenten: is jouw werkplek goed ingericht voor een warme zomer en beïnvloedt dit jouw functioneren?

Bijna de helft (48 procent) van de Nederlandse werknemers geeft aan dat hun werkplek onvoldoende is ingericht tegen zomerse hitte en dat dit tijdens warme dagen hun functioneren beïnvloedt. Deze conclusie is gebaseerd op online onderzoek van Unique. Zij vroegen 250 respondenten: is jouw werkplek goed ingericht voor een warme zomer en beïnvloedt dit jouw functioneren?

Reageer op dit artikel