nieuws

Aangevallen door een kip

Geen categorie

Wat is de overeenkomst tussen een inbrekende koe, een hand die vastzit in een bowlingbal en een moeder die is aangevallen door een kip? Alle drie de gebeurtenissen staan te boek als ‘ongebruikelijke ziekmelding’.

Wat is de overeenkomst tussen een inbrekende koe, een hand die vastzit in een bowlingbal en een moeder die is aangevallen door een kip? Alle drie de gebeurtenissen staan te boek als ‘ongebruikelijke ziekmelding’.

Na onderzoek onder ruim 5000 werkgevers en werknemers, publiceerde CareerBuilder een top tien van vreemdsoortige excuses om niet te komen werken, waaronder de volgende ‘absurditeiten’:

  • Mijn moeder is aangevallen door een kip.
  • Mijn vriendin heeft een stuk speelgoed door het raam gegooid.
  • Ik moet – om een rechtszaak te vermijden – het gras maaien.
  • Ik heb m’n hoofd gestoten toen ik achter m’n bureau in slaap viel.
  • Ik zit met m’n voet vast in de afvalemmer.
  • Ik voel me zo bekwaam.

Wie er nog een paar weet mag het zeggen!

Reageer op dit artikel