nieuws

Management Support Golf Challenge: de foto’s

Geen categorie

Afgelopen donderdag vond weer de Management Support Golf Challenge plaats. Op deze zonovergoten dag werden niet alleen de deelnemende secretaressen in het zonnetje gezet; ook het Efteling Golfpark – waar de ‘happening’ dit jaar werd gehouden – lag er stralend bij.

Afgelopen donderdag vond weer de Management Support Golf Challenge plaats. Op deze zonovergoten dag werden niet alleen de deelnemende secretaressen in het zonnetje gezet; ook het Efteling Golfpark – waar de ‘happening’ dit jaar werd gehouden – lag er stralend bij.

Ruim honderd secretaressen bevolkten de baan en waren erg te spreken waren over de ruime opzet van de baan: maar liefst 95 hectare en dat tussen twee natuurgebieden in!
Onder deze perfecte omstandigheden was het een feest om er met je flight op uit te trekken. De stemming zat er dan ook goed in. Eensluidend commentaar van de clinicvolgers luidde: ‘Goed verzorgd en geregeld, en een topsfeer!’

Afgezien van één incident waarbij een zwaan geraakt werd door een golfballetje, verliep de wedstrijd gladjes. Jordie, Colette en Marjolein vielen weliswaar niet in de prijzen, maar hadden toch lekker gespeeld: ‘Prachtig weer en één van de mooiste banen van Nederland! Wat wil je nog meer?’
Winnaar van de eerste prijs, Prudence, was verbaasd dat ze had gewonnen. Practice makes perfect, blijkbaar, want twee jaar geleden was ze als nummer twee geëindigd.

Het Efteling Golfpark beschikt overigens naast de 18-holes golfbaan over drie zalen met uitzicht over de golfbaan en de omliggende natuurgebieden. Deze zalen zijn onder andere geschikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals cursussen, productpresentaties en vergaderingen.

Was je erbij of kunnen we je ‘lekker maken’ voor volgend jaar. Bekijk dan hier de foto’s!

Reageer op dit artikel