nieuws

Nieuwe website NVD

Geen categorie

Komende zaterdag gaat  de nieuwe website van de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen (NVD) live. Jacqueline Cramer, hoogleraar Duurzaam Innoveren bij de Universiteit van Utrecht, directeur Utrecht Centrum voor Aarde en Duurzaamheid en oud-minister, zal middels ‘een druk op de knop’ de website activeren.  

Komende zaterdag gaat  de nieuwe website van de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen (NVD) live. Jacqueline Cramer, hoogleraar Duurzaam Innoveren bij de Universiteit van Utrecht, directeur Utrecht Centrum voor Aarde en Duurzaamheid en oud-minister, zal middels ‘een druk op de knop’ de website activeren.

Dit zal tussen 13.30 en 14.00 uur gebeuren tijdens de landelijke ALV/TOP-dag in Hampshire Boshotel te Overberg.

Het afgelopen jaar heeft de stuurgroep website, bestaande uit (bestuurs-)leden van de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen (NVD), hard gewerkt aan de nieuwe site. Leden en begunstigers (bedrijven en organisaties met affiniteit met het secretaressevak en/of de NVD, die aan de NVD verbonden zijn) kunnen over een eigen pagina beschikken waarop zelf de gegevens kunnen worden gewijzigd. Begunstigers hebben tevens de mogelijkheid informatie of aanbiedingen voor leden op het eigen intranetgedeelte te zetten.

De nieuwe website belooft vooral informatief, interactief en toegankelijk te zijn.

‘Bijblijven’ vinden we bij de NVD erg belangrijk. Daarom is ervoor gekozen om gelijktijdig met de nieuwe website een mobiele site te lanceren. Zodoende is het voor iedereen mogelijk om via de smartphone op ieder gewenst moment en op alle plaatsen de site van de NVD te raadplegen. Ook de verbinding met LinkedIn en Twitter is nadrukkelijker aanwezig’, aldus de NVD.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Neem zaterdag ná 14.00 uur maar een een kijkje op www.nvdsecretaresse.nl.

Reageer op dit artikel