nieuws

Update jezelf!

Geen categorie

Donderdag 10 en vrijdag 11 november zijn jouw dagen. Dan vindt het Management Support Event ’11 weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema van het event is: ‘Update jezelf!’ Dat thema is niet toevallig. De ontwikkelingen in jouw vakgebied gaan immers sneller dan je denkt. En jij wilt toch ook je werk goed blijven uitvoeren en weten wat er in de wereld van het secretaressevak anno 2011 te koop is? Want dat jouw vak gaat veranderen staat als een paal boven water!

Donderdag 10 en vrijdag 11 november zijn jouw dagen. Dan vindt het Management Support Event ’11 weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema van het event is: ‘Update jezelf!’ Dat thema is niet toevallig. De ontwikkelingen in jouw vakgebied gaan immers sneller dan je denkt. En jij wilt toch ook je werk goed blijven uitvoeren en weten wat er in de wereld van het secretaressevak anno 2011 te koop is? Want dat jouw vak gaat veranderen staat als een paal boven water!

Denk alleen maar aan zaken als Het Nieuwe Werken. Als je daarover mee wilt praten, is een bezoek aan Het Nieuwe Werken Paviljoen een must. Elkaar ontmoeten, bijpraten met collega’s, netwerken en ervaringen uitwisselen doe je in ons Coachingscafé. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling doe je tijdens een van de elf workshops die in de buurt van de beursvloer plaatsvinden, of tijdens een van de minisesssies óp de beursvloer.

Op de valreep nog een kerstpakket samenstellen of je oriënteren op het gebied van kantoorartikelen, relatiegeschenken, bedrijfsuitjes of vergaderaccommodaties? De inspiratie ervoor vind je allemaal op het Management Support Event ’11. En echt niet alleen bij de ‘oude bekenden’; de vakbeurs is dit jaar behoorlijk uitgebreid met nieuwe standhouders (bijna de helft).

Stuk voor stuk aanbieders van alle zaken die je – met het oog op de toekomst van het secetaressevak – eigenlijk niet mag missen. Met andere woorden: na een bezoek aan het Management Support Event ’11 ben je pas ‘up to date’!

Reageer op dit artikel