nieuws

Wij zijn er even niet…

Geen categorie

Vandaag en morgen barst hal 3 in de Jaarbeurs Utrecht welhaast uit z’n voegen. Zo’n beetje heel managementondersteunend Nederland is dan namelijk onze gast op het Management Support Event ’12.

Vandaag en morgen barst hal 3 in de Jaarbeurs Utrecht welhaast uit z’n voegen. Zo’n beetje heel managementondersteunend Nederland is dan namelijk onze gast op het Management Support Event ’12.

Tijdens dit ongeëvenaarde vakevenement worden zo’n 4000 managementondersteuners twee dagen lang op hun wenken bediend. De beursvloer bruist van de activiteiten en het thema Praktisch, Persoonlijk en Professioneel betekent werken aan hun professionaliteit als managementondersteuner – en wel op alle fronten.

Heb je nog een gaatje vandaag of morgen? Stap in de trein of pak de auto en kom naar Utrecht. Er is meer dan genoeg te ontdekken, te doen, te leren en te beleven! En nee… het is écht niet alleen educatie wat de klok slaat!

CU in Utrecht!

Reageer op dit artikel