vraag & antwoord

Wie is Els de Wit?

Geen categorie

Els de Wit is imago consultant, trainer en eigenaar van StyleQuest, een bureau voor imago-advies. Zij geeft doelgericht advies aan personen en bedrijven. Na haar persoonlijk advies hebben haar klanten het uiterlijk dat past bij wie zij zijn, wat zij willen en wat er professioneel van hen verwacht wordt. Aan bedrijven geeft zij op diverse […]

Els de Wit is imago consultant, trainer en eigenaar van StyleQuest, een bureau voor imago-advies. Zij geeft doelgericht advies aan personen en bedrijven. Na haar persoonlijk advies hebben haar klanten het uiterlijk dat past bij wie zij zijn, wat zij willen en wat er professioneel van hen verwacht wordt.

Aan bedrijven geeft zij op diverse manieren praktisch advies voor het optimaliseren van het bedrijfsimago en het imago van de medewerkers in het bijzonder. Dit doet zij onder andere door mysteriebezoeken, dresscode-advies, presentaties, workshops en persoonlijke coaching van medewerkers.

In april 2008 verscheen bij uitgeverij Kluwer van haar hand het boek Uw Uitgesproken Uiterlijk.

Reageer op dit artikel