vraag & antwoord

Wie is Peter Vos?

Geen categorie

Peter Vos werkt al ruim vijftien jaar succesvol als trainer en consultant. Peter verzorgt onder andere Proficiency® trainingen voor diverse doelgroepen en bij heel diverse organisaties. Peter traint managementondersteuners in kwaliteit, service en timemanagement en schreef artikelen en boeken over timemanagement. Tijdens zijn trainingen inspireert hij de deelnemers om gerichte acties voor te bereiden om […]

Peter Vos werkt al ruim vijftien jaar succesvol als trainer en consultant. Peter verzorgt onder andere Proficiency® trainingen voor diverse doelgroepen en bij heel diverse organisaties. Peter traint managementondersteuners in kwaliteit, service en timemanagement en schreef artikelen en boeken over timemanagement. Tijdens zijn trainingen inspireert hij de deelnemers om gerichte acties voor te bereiden om inefficiënte en ineffectieve gewoontes te veranderen. Directe toepasbaarheid staat hoog in zijn vaandel: daadwerkelijk effect op de werkplek, daar gaat het om! Zijn aanpak is humoristisch, praktisch en uitdagend.

Reageer op dit artikel