checklist

6 leuke producten die je werk makkelijker maken

Plannen en organiseren

Op zoek naar een handige nieuwe tool voor op kantoor of een origineel relatiegeschenk? Management Support zet een aantal producten voor je op een rijtje die je werk niet alleen leuker, maar ook makkelijker maken. 1. Wuunderbaarlijk Vergeet de postkamer of het lopen naar een Post.nl-punt. Met de nieuwe app Wuunder verstuur je gewoon zelf efficiënt […]

6 leuke producten die je werk makkelijker maken

Op zoek naar een handige nieuwe tool voor op kantoor of een origineel relatiegeschenk? Management Support zet een aantal producten voor je op een rijtje die je werk niet alleen leuker, maar ook makkelijker maken.

1. Wuunderbaarlijk

wuunderVergeet de postkamer of het lopen naar een Post.nl-punt. Met de nieuwe app Wuunder verstuur je gewoon zelf efficiënt en handig documenten, pakketten en zelfs pallets. Het enige wat je nodig hebt is een mobiel en de app die je gratis kunt downloaden. Je krijgt de beste prijs van de bekende en vertrouwde vervoerders. Je pakket wordt opgehaald en bezorgd op een gewenst tijdstip. En in de tussentijd kan zowel de verzender als de ontvanger het pakket volgen.
www.wearewuunder.com

2. Kunstige kaarten

PlintWeer eens wat anders dan de geijkte en soms afgezaagde kaarten voor ‘beterschap’, ‘fijne verjaardag’, ‘gefeliciteerd met de geboorte van…’ of ‘gecondoleerd’. De kaarten van Plint zijn different cook! Verschillende dichters en verschillende kunstenaars bundelen hun creatieve krachten en zorgen voor kaarten die een tweede, derde en vierde blik verdienen. In één set Lees maar lang en wees gelukkig zijn bijvoorbeeld 100 poëziekaarten samengebracht, dus dan heb je altijd een geschikte kaart bij de hand. Plint brengt gedichten en beeldende kunst samen op allerlei uitgaven die een dag net iets leuker maken. Ook posters en raamgedichten. Wij op de redactie zijn in elk geval fan.
www.plint.nl

3. Voor de opruimers

DurableWil je wat meer kleur op kantoor, maar mag het niet overheersen? Dan zijn de Varicolor ladeboxen beslist wat je nodig hebt. Ze bieden plaats aan documenten en klein kantoormateriaal. Er zijn verschillende uitvoeringen: een versie met 10 smalle lades, tot een versie met 5 brede lades. Nieuw in het assortiment is de Varicolor Safe met 4 lades, waarvan er 2 extra groot zijn, met een slotje erop. De boxen zijn voorzien van stille en soepel lopende lades met stopfunctie en transparante etiketvensters met inserts.
www.durable.nl

4. Asjemenou!

ZaakadoEen groeiend potlood? De redactie moest het bericht ook twee keer lezen. Maar Zaakado komt inderdaad met een innovatief en duurzaam relatiegeschenk: groeiende potloden. Het potlood is van cederhout, terwijl het uiteinde is gemaakt van een mengsel van klei en grafiet, en dus geen lood. Hoe werkt dat? Zodra het Groeiende Potlood te kort is om mee te schrijven, is hij klaar om geplant te worden. Aan het uiteinde van elke potlood zit een zaadcapsule van hoge kwaliteit gemaakt van wateroplosbaar materiaal. Steek het uiteinde in de aarde en met wat zorg en aandacht groeien er dan kruiden, groenten of bloemen. Bijvoorbeeld basilicum, cherrytomaatjes en lavendel. Je zelf gekweekte kruiden, groenten of bloemen kun je gebruiken in de keuken of om je kantoor op te vrolijken. Het is natuurlijk heel MVO, Eco, Groen, duurzaam en gewoon superleuk om te geven! Met een eigen logo erop is het een bijzonder relatiegeschenk. www.zaakado.nl/potlood-welke-groeit-mvo-relatiegeschenken/

5. Très chique: exentri

SONY DSC

Je oude of lompe portemonnee zat en op zoek naar een stijlvol alternatief? Bekijk dan de exentri wallet eens. Handig en compact. Het zijn zakelijk ogende portemonnees voor minimaal 6 en maximaal 14 pasjes en papiergeld. Verkrijgbaar in twintig verschillende kleuren. Ook kan het een chique relatiegeschenk zijn: je kunt de wallets discreet aan de binnenkant bedrukken met een logo.
www.exentri.com

 

6. Slimme krachtpatser

LeitzDeze slimme krachtpatser mag niet ontbreken in je handbagage. De Leitz Complete USB-wandlader kan namelijk vier apparaten tegelijk opladen. Daarbij past hij zich automatisch aan aan het benodigde vermogensniveau. De meeste stroom gaat zo naar het apparaat dat dit het meest nodig heeft. Ideaal dus voor hotelkamers of andere plaatsen met een beperkt aantal stopcontacten. Elke USB-poort is superkrachtig (2,4 A), zodat de wandlader in staat is om vier apparaten (zowel Apple als Android) supersnel en gelijktijdig op te laden. Zelfs nog sneller dan met de originele lader. En om te zorgen dat je smartphone, tablet, e-reader en andere elektronica wereldwijd opgeladen kunnen worden, is de wandlader geschikt voor zowel 110 als 240 volt stopcontacten en worden er standaard adapters meegeleverd voor Europa, Verenigde Staten en Groot Brittanië.
www.leitz.com/complete

Reageer op dit artikel