nieuws

Bedrijfsuitje voor een goed doel

Plannen en organiseren

Heel wat anders dan karten en steengrillen, maar wel zo leuk. Organiseer eens een bedrijfsuitje voor een goed doel. Keuze genoeg.

Heel wat anders dan karten en steengrillen, maar wel zo leuk. Organiseer eens een bedrijfsuitje voor een goed doel. Keuze genoeg.

Robin Good organiseert bedrijfsuitjes, incentive trips, teambuildingsdagen, jubilea en kantooropeningen. Voor groepen van 40 tot 40 duizend mensen. Geen kanovaren, niet survivallen. Maar je betrokkenheid uiten door bezig te zijn vóór of mét een goed doel. Door het organiseren van een sport-en-speldag voor gehandicapte kinderen, door iets op te knappen, of door op een feestelijke manier geld in te zamelen.

Een greep uit de mogelijkheden:
– Muziekinstrumenten maken voor War Child.
– Een dagje werken in de natuur met daarna een heerlijke barbecue midden in het bos.
– Naar Roemenië om een weeshuis te bouwen.
– Als kerstfeest: een gala voor een zelf uit te kiezen goed doel.

Het samen aanpakken van een concreet project, de handen uit de mouwen steken voor een goed doel, levert veel op. Een geholpen goed doel namelijk, maar minstens zo belangrijk: een tevreden en trots gevoel dat je deelt met de mensen met wie je normaal gesproken alleen maar werkt: je collega’s. Door deze werkwijze leer je elkaar op een andere manier kennen en waarderen.

Robin Good organiseert het hele evenement: van uitnodiging, catering, entertainment tot de verzekering en evaluatie. Elk evenement organiseren wij op maat en daarom bieden wij ook geen standaardprijs. En ook al is het soms flink aanpoten: er is natuurlijk genoeg te eten en te drinken, we zorgen voor plezier en passen alle activiteiten aan aan de wensen en mogelijkheden van de medewerkers: want het blijft een dagje uit!
 
Meer informatie vind je op www.robingood.nl

Reageer op dit artikel