nieuws

Beurs over veilig en gezond werken

Plannen en organiseren

Is het bedrijf waar jij werkt bezig met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden? Misschien is de beurs ARBO 2004 dan een goede tip: de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsomstandigheden worden er gepresenteerd.

Is het bedrijf waar jij werkt bezig met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden? Misschien is de beurs ARBO 2004 dan een goede tip: de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsomstandigheden worden er gepresenteerd.

De arbobranche maakt momenteel verschillende ontwikkelingen door. Binnen bedrijven groeit de aandacht voor veiligheid en aansprakelijkheid. De arbowetgeving en de controles daarop worden steeds strenger. Werkgevers krijgen steeds meer eigen verantwoordelijkheid en bij schadeclaims kunnen ze aansprakelijk gesteld worden.

Vakbeurs
Door al deze veranderingen is het handig om kennis uit te wisselen. De beurs ARBO 2004 is daarvoor de perfecte gelegenheid. Het is een vakbeurs die speciaal gericht is op de veiligheid, gezondheid en ergonomie op het werk. Van dinsdag 13 januari tot en met donderdag 15 januari worden de arbeidsomstandigheden van verschillende kanten belicht.

Persoonlijke omstandigheden
De beurs brengt je bijvoorbeeld op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheid op en rond de werkplek, materialen en systemen voor lawaaibestrijding en luchtbehandeling en de laatste trends in ergonomie en verlichting.

De beurs wordt gehouden in Amsterdam RAI. Neem voor meer informatie een kijkje op de site van arbo-rai.

Reageer op dit artikel