nieuws

Brainstormen op zee

Plannen en organiseren

Behoefte aan een plek waar je op frisse, creatieve ideeën komt? Kies dan eens voor een brainstormsessie op het water en laat je gedachten lekker doorwaaien. Op de Westerschelde bijvoorbeeld.

Behoefte aan een plek waar je op frisse, creatieve ideeën komt? Kies dan eens voor ene brainstormsessie op het water en laat je gedachten lekker doorwaaien. Op de Westerschelde bijvoorbeeld.

De Westerschelde is een drukbevaren rivier die bij Vlissingen uitmondt in de Noordzee. Kapiteins van grote zeeschepen krijgen bij het bevaren van de rivier de tijdelijke ondersteuning van een loods. Deze kent de rivier als zijn broekzak en loodst het schip vakkundig naar de haven van Antwerpen.  In de creatieve denksessie van één dag aan boord van een fraai schip functioneert Anderson Consulting als de loods. Om zo de brainstormsessie tot een succes te maken.

Voor wie
Brainstormsessie Westerschelde is geschikt voor bedrijven, stichtingen en overheden die met 4 tot en met 12 personen een dag doelgericht willen brainstormen en is te boeken door heel Nederland. Naast een vaartocht op de Westerschelde is het dus ook mogelijk bijvoorbeeld een hutje op de hei te boeken. Het gaat om de insprirerende omgeving.

De kosten van deze sessie liggen rond de 50 euro per persoon. Meer informatie staat op www.andersonconcepting.nl/ of via tel. nr. 0118 – 476 985.

Reageer op dit artikel