nieuws

De Amsterdam Convention Factory

Plannen en organiseren

Zoek je een locatie voor veel mensen tegelijk en met veel glitter- en glamourmogelijkheden? Dan moet je eens denken aan het nieuwe evenementencentrum de Oude fabriekshallen op het Amsterdamse Storkeiland.

Oude fabriekshallen op het Amsterdamse Storkeiland zijn in 1999 omgetoverd tot een evenementencentrum met alle denkbare mogelijkheden: twee grote podia die vanuit regiekamers technisch aangestuurd kunnen worden met de nieuwste snufjes op het gebied van de theatertechniek. Omvangrijke licht- en geluidsinstallaties, moderne audiovisuele installaties, grootbeeldschermen en camera’s.

Hele batterijen kleedkamers voor optredende artiesten, kantoorruimten van alle gemakken voorzien en volledig uitgeruste keukens voor de catering. Er is plaats voor bezoekersaantallen van 250 tot 2500 bezoekers. Er is een eigen parkeerterrein, maar er zijn ook vervoersmogelijkheden van en naar het station met ‘factory shuttles’ of rondvaartboten.
De Amsterdam Convention Factory, Czaar Peterstraat 213, 1018 PL Amsterdam, tel. (020) 535 69 49, e-mail: info@thefactory.nl.

Reageer op dit artikel