nieuws

Een blik op de lente per touringcar

Plannen en organiseren

Ook al moet je winter nog beginnen: de lente komt er echt weer aan. Wil je dan iets organiseren, dan moet je nu beslissen. Wat dacht je van een dagtocht per luxe touringcar over de Utrechtse Heuvelrug? Met de Betuwe Express?

De Betuwe Express heeft een uitgebreid touringcarprogramma met ontelbare mogelijkheden voor een dagje uit met je bedrijf, school, vereniging of wat dan ook. Wat dacht je van een dagtocht per luxe touringcar over de Utrechtse Heuvelrug en de bosrijke streek ten zuidoosten van Utrecht met een bezoek aan Kasteel Sijpestein? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een excursie met de stoomtrein van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij over de ‘Miljoenenlijn’ tussen Schin op Geul en Kerkrade.

WAGENPARK

De Betuwe Express BV beschikt over een wagenpark van totaal 45 luxe touringcars. De capaciteit per touringcar varieert van 12 tot en met 68 zitplaatsen en je kunt kiezen of je Tourist Class rijdt, Comfort Class of Royal Class. Speciaal voor de zakelijke markt zijn er ook VIP Class en Business Class touringcars, die culinaire reizen verzorgen, compleet met hostessen en gekwalificeerde koks. Voor de minder validen zijn er touringcars met rolstoellift.

INFORMATIE

Betuwe Express BV, e-mail: betuwe.express@worldonline.nl ; tel. (0488) 45 43 45.

Reageer op dit artikel