nieuws

Management Assistent 2000

Plannen en organiseren

Denk je dat jij dat zou kunnen worden? Dan zul je je manager snel een hint moeten geven. Tot 3 november a.s. kunnen manager hun secretaressen en assistenten aanmelden voor deze titel.

Als je wilt dat je manager jou aanmeldt voor Management Assistent 2000, zul je je manager snel een hint moeten geven. Want 3 november a.s. sluit de inschrijving voor deze verkiezing. Inschrijving kan online, via de speciale website Management Assistent. Daar kun je ook meer informatie vinden over dit jaarlijkse evenement.

HOE LEUK IS HET WEB?

De verkiezing Management Assistent van het Jaar, die in samenwerking met Management Support Magazine wordt georganiseerd, vindt dit jaar plaats op donderdag 14 december. Centraal staat de vraag: hoe vindt de management assistent het nu ècht online? Wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen van internet en e-mail, is de hoge werkdruk en snelheid nog wel op te brengen, gaan de technologische ontwikkelingen niet ten koste van de persoonlijke contacten en laten we de vervelende klussen straks opknappen door de virtuele secretaresse? Onderzoeksbureau Pro Active doet in opdracht van Manpower onderzoek dat antwoord moet geven op deze – en uiteraard meer – vragen rond het gebruik van internet en e-mail onder deze doelgroep.

FINALE: 14 DECEMBER IN AMSTERDAM

Al 15 jaar lang organiseert uitzendbureau Manpower de verkiezing secretaresse van het jaar. Dit jaar voor het eerst in samenwerking met Management Support Media. Een deskundige jury zal uit de inzendingen tien management assistenten selecteren voor een gesprek. Uit deze tien kandidaten zullen vijf finalisten gekozen worden voor de eindronde 14 december wordt gehouden in de St. Olofskapel van het Amsterdamse Golden Tulip Barbizon Palace Hotel.

Tijdens deze middag, die Victor Deconinck presenteert, worden ook de resultaten van het onderzoek bekendgemaakt. Aan het einde van de middag maakt juryvoorzitter Lodewijk de Waal de Management Assistent van het Jaar 2000 bekend. De winnaar ontvangt een speciale trofee en krijgt een achtdaagse VIP-reis voor twee personen naar Milwaukee (USA) aangeboden.

Reageer op dit artikel