nieuws

‘Meeting place’ Namibië

Plannen en organiseren

Namibië is the place to go, of het nu een toeristisch uitstapje geldt of een zakenreis. Het lijkt erop dat dit land de ambitie en de capaciteiten heeft om uit te groeien tot een van de belangrijkste meeting places in zuidelijk Afrika.

Namibië heeft het potentieel om een belangrijke meetingplace te worden. Het heeft een klimaat dat uitermate geschikt is voor activiteiten in de openlucht. De zon schijnt er gemiddeld zo’n 300 dagen per jaar!

CONFERENTIEOORDEN

Het Safari Court Hotel and Conference Centre in de hoofdstad Windhoek is het grootste complex in Namibië. Incentive-activiteiten in Namibië zijn avontuurlijk, luxueus of gewoon compleet anders. Campingsafari’s per jeep, luchtballon of paard of sandboarding, skydiving en quadbiking (voor de ultieme zandduinervaring) behoren tot de vele mogelijkheden.

De Mokuti Lodge is een van de Namibische conferentiecentra. Deze locatie ligt op de rand van het nationale park Erosha Pan (‘Grote witte plek’), beschikt over moderne congresfaciliteiten en kan 160 gasten herbergen. Er zijn nog veel meer grotere en kleinere conferentieoorden en veel toeristische bezienswaardigheden.

INFORMATIE:

Namibia Tourism, e-mail: namibia.tourism@t-online.de
Telefoon:(00 49 69) 133 73 620

Reageer op dit artikel