nieuws

Met je collega’s naar de grachten-ijsbaan

Plannen en organiseren

Heb je zin in een uitje met het bedrijf? Waan je dan helemaal in de winter met gegarandeerd 100% sneeuw- en ijszekerheid. Tot en met vrijdag 13 januari 2006 is het Nieuwegein Business Center namelijk omgetoverd tot sfeervol, winters tafereel in 19e eeuws Amsterdam.

Heb je zin in een uitje met het bedrijf? Waan je dan helemaal in de winter met gegarandeerd 100% sneeuw- en ijszekerheid. Tot en met vrijdag 13 januari 2006 is het Nieuwegein Business Center namelijk omgetoverd tot sfeervol, winters tafereel in 19e eeuws Amsterdam.

Grachten-ijsbaan

Bevroren grachten, besneeuwde kerstbomen, winterse lekkernijen, dit is WinterVillage. 1.800 m2 feest rond een grote grachten-ijsbaan.

Glühwein


Met de hele afdeling een uur schaatsen, daarna chillen in het Amsterdamse café met een glaasje glühwein om vervolgens het jaar feestelijk af te ronden met een Hollands winterbuffet in de sneeuw. In WinterVillage kan het allemaal. Je kan met collega’s, vrienden of familie ‘in the mood’ komen voor de Olympische Winterspelen die begin 2006 in Turijn worden gehouden, want WinterVillage biedt mogelijkheden voor wedstrijden. Wie breekt het snelheidsrecord op de ijsbaan? Schaatsmarathon, competitief chocolade melk drinken, workshop glühwein maken?

Basisarrangement


WinterVillage is een initiatief van Incentive Holland. Deze onderneming bedenkt en organiseert zakelijke evenementen en feestelijke bijeenkomsten. Incentive Holland biedt pakketten op maat voor personeel, groepen, gezelschappen, directies, partners en afdelingen. Er is in Nieuwegein Business Center plaats voor 150 tot 1500 personen. Het basisarrangement kost 29 euro per persoon, dit kan naar eigen wens op alle mogelijke manieren uitgebreid worden.

Zie www.acco.nl voor meer info

Reageer op dit artikel