nieuws

Mobiel bellen in het vliegtuig

Plannen en organiseren

Bij de Amerikaanse vliegmaatschappij Virgin Atlantic mogen passagiers sinds kort tijdens de vlucht mobiel bellen. Binnenkort kan er ook in het vliegtuig e-mail worden verzonden.

Sinds kort kunnen passagiers van de Amerikaanse vliegmaatschappij Virgin Atlantic mobiel bellen. Over niet al te lange tijd kunnen de zakenreizigers ook hun e-mail in het vliegtuig afhandelen.

Tot nu toe is bij veel vliegtuigen mobiel bellen verboden, omdat daardoor de boordcomputers en het communicatiesysteem in de war kunnen raken. Britisch Telecom ontwikkelde een nieuw systeem, waardoor dat gevaar is verdwenen.

Nadat ze aan boord zijn gegaan, kunnen zakenreizigers zich via een speciale verbindingskaart registreren, waarna ze kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Wie naar de passagier belt, betaalt alleen het telefoontje naar het registratiepunt.

Reageer op dit artikel