nieuws

Nationale Pleziertest

Plannen en organiseren

Dreigt in dit gehaaste tijdperk het plezier in het werk in de verdrukking te raken? Als je over deze vraag langer dan één seconde moet nadenken, is het de hoogste tijd om de Nationale Pleziertest 2005 van Bedrijfsuitje.nl in te vullen.

Dreigt in dit gehaaste tijdperk het plezier in het werk in de verdrukking te raken? Als je over deze vraag langer dan één seconde moet nadenken, is het de hoogste tijd om de Nationale Pleziertest 2005 van Bedrijfsuitje.nl in te vullen.

Meedoen? Door de test te doen bepaal je of je nog voldoende plezier in je werk hebt. Je kunt jouw resultaten heel eenvoudig op een persoonlijke pagina uitprinten. Bovendien maak je kans op een gratis tevredenheidsonderzoek bij jouw bedrijf.

De uitgebreide landelijke rapportage wordt gepresenteerd op 1 mei, de Dag van de Arbeid. Vanaf 1 mei ook te vinden op Bedrijfsuitje.nl.

Vul hier de test in en vergelijk jouw mening eens met die van jouw collega’s.

 

Reageer op dit artikel