nieuws

Nieuwe reisplanner voor op de website

Plannen en organiseren

Openbaar Vervoer Reisinformatie brengt een reisplanner op de markt die organisaties op hun website kunnen plaatsen.

Openbaar Vervoer Reisinformatie brengt een reisplanner op de markt die organisaties op hun website kunnen plaatsen. Daarmee kunnen ze klanten een reisadvies naar hun locatie geven.

De LocatieWijzer, zoals de nieuwe reisplanner zal heten, is een product voor de zakelijke markt. Bezoekers moeten hun eigen postcode invullen om een reisadvies naar de locatie van het bedrijf of de instelling te krijgen. Volgens OV Reisinformatie moet het net zo normaal worden om een LocatieWijzer op je site te zetten als een routebeschrijving. De LocatieWijzer is er in drie verschillende varianten, de prijzen beginnen bij 250 euro.

9292

OV Reisinformatie BV geeft onder de merknaam 9292 via telefoon en internet reisadviezen voor het openbaar vervoer. 20.000 mensen per dag bellen 0900-9292 voor een persoonlijk reisadvies, op de site komen dagelijks 60.000 bezoekers.

Reageer op dit artikel