nieuws

Nog meer zakelijk reizen

Plannen en organiseren

Na KLM breidt ook Transavia het aantal vluchten op Rotterdam Airport uit. Met zeven nieuwe bestemmingen voorziet de ‘groene’ luchtvaartmaatschappij in de toenemende vraag van zakelijke en vakantiereizigers.

Na KLM breidt ook Transavia het aantal vluchten op Rotterdam Airport uit. Met zeven nieuwe bestemmingen voorziet de ‘groene’ luchtvaartmaatschappij in de toenemende vraag van zakelijke en vakantiereizigers.

Op 29 februari gaat de nieuwe dienstregeling van start. Dat betekent dat je tickets kunt reserveren voor zes nieuwe Basiq Air-bestemmingen die dagelijks vanaf Rotterdam Airport worden verzorgd: Berlijn, Dublin, Gerona, Kopenhagen, Oslo en Stockholm. Daarnaast kun je vanaf deze Zuid-Hollandse luchthaven ook twee keer per dag naar London Stansted reizen, wat voorheen vanaf Amsterdam Schiphol mogelijk was. Alicante en Malaga maken de rij van de Rotterdamse Basiq Air bestemmingen compleet.

Aantrekkelijk
Transavia verwacht dit jaar zo’n één miljoen passagiers vanaf Rotterdam Airport te vervoeren. Onno van den Brink, president-directeur: ‘Transavia vliegt al een aantal jaren van en naar de Maasstad. Aanvankelijk in opdracht van touroperators en sinds 1999 ook met lijndienstvluchten. Behalve in de regio Rotterdam is er in een groot deel van zuidelijk Nederland, zelfs tot over de landsgrenzen, een sterk toenemende belangstelling van zaken- en vakantiereizigers om gebruik te maken van Rotterdam Airport. Vooral voor korte vluchten vormen het gemak en de te behalen tijdswinst aantrekkelijke factoren. De Rotterdamse luchthaven werd onlangs ingrijpend gemoderniseerd. Dit alles maakt dat wij er nu klaar voor zijn onze activiteiten vanaf Rotterdam Airport tot een succes te maken”, aldus Van den Brink.

 

Reageer op dit artikel