nieuws

Oliebollen voor je relaties

Plannen en organiseren

Om klanten, relaties, collega’s of zelfs een hele afdeling te laten zien dat je ze het afgelopen jaar gewaardeerd hebt, kun je ze trakteren op oliebollen, appelflappen of kerststollen. Je kunt ze bestellen bij de Oliebollenexpress.

Om klanten, relaties, collega’s of zelfs een hele afdeling te laten zien dat je ze het afgelopen jaar gewaardeerd hebt, kun je ze trakteren op oliebollen, appelflappen of kerststollen. Je kunt ze bestellen bij de Oliebollenexpress.

De Oliebollenexpres levert op bestelling oliebollen per 60 stuks, inclusief poedersuiker. Ook kun je gratis een persoonlijke boodschap meesturen. Hetzelfde geldt voor appelflappen (per 45 stuks) of eenpersoons kerststolletjes (per 30 stuks). De lekkernijen worden een dag na de bestelling aan de deur afgeleverd. Je kunt bestellen per fax, e-mail of telefoon.

Meer informatie bij de Oliebollenexpress.

Reageer op dit artikel