nieuws

Online treintickets bestellen

Plannen en organiseren

De NS biedt sinds kort de mogelijkheid om online treintickets naar internationale bestemmingen te kopen en reserveren.

De NS biedt sinds kort de mogelijkheid om online treintickets naar internationale bestemmingen te kopen en reserveren.

ONLINE REGELEN

Op de NS website kun je online treintickets kopen naar Antwerpen, Brussel, Keulen en Düsseldorf. De NS wil de service binnenkort uitbreiden met meer internationale bestemmingen.

Je vindt de online bestelservice op: www.ns.nl/internationaal. Je vult daar je reisgegevens in, je e-mailadres en op welk adres je de tickets wilt ontvangen, daarna krijg je een overzichtje van jouw bestelling met de prijs van het ticket. Ga je akkoord dan vul je je creditcardgegevens in (betaling is alleen mogelijk per credtcard). Je krijgt een bevestiging per e-mail en de tickets worden binnen vijf dagen opgestuurd.

Ook kun je via de website internationale tickets en reserveringen bestellen. Je vult je online persoonlijke gegevens en reisgegevens in, én je telefoonnummer, want de service is helaas niet volledig ‘online’. Na het verzenden van je aanvraag neemt de NS telefonisch contact met je op, om de reis verder te bespreken. Voor bedrijven is er een speciale regeling om tickets op rekening te kopen.

Reageer op dit artikel