nieuws

Site voor zakenreizigers

Plannen en organiseren

Voor informatie over zakenreizen, kun je sinds kort ook terecht bij de speciale zakenreissite van BTP.

Voor informatie over zakenreizen, kun je sinds kort ook terecht bij BTP. Sinds 1 juli is het mogelijk om het kwartaalbulletin ‘Voor zaken op reis’ met informatie over ontwikkelingen in de zakenreiswereld via de site te volgen.

Minimaal eens per week wordt een nieuwsoverzicht met berichten over luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, vervoer over de weg en hotels geupdate. Eens per maand verschijnt er nieuwe ‘BTP tarieven-top-tien’. Verder geeft de site toegang tot een databank met uitgebreide informatie over zakenreissteden en is er een helpdesk voor de reizigers completeert de informatiestroom die BTP-reisbureaus online aanbiedt.

Per 1 juli telt Bussines Travel Partners UA vijftien gerenommeerde zakenreisbureaus die samen voor meer dan 125 miljoen gulden per jaar aan tickets printen. Deze ontwikkeling is goed voor de zakenreiziger die reizen bij een BTP-reisbureaus boekt. De klant weet zich hierdoor verzekerd van een alerte partner in zakenreizen die op basis van de gezamenlijke inkoopkracht uitstekende prijsafspraken kan maken met luchtvaartmaatschappijen, hotels en autoverhuurders.

Reageer op dit artikel