nieuws

Spannende zeiltocht

Plannen en organiseren

Heb je veel waterminnende collega’s? Dan is de SailGame dit jaar misschien wel hét ideale personeelsuitstapje.

Heb je veel waterminnende collega’s? Dan is de SailGame dit jaar misschien wel hét ideale personeelsuitstapje.

FYSIEKE EN MENTALE UITDAGING

De SailGame is een zeilevenement waarbij verschillende teams, gewapend met GPS, telefoon en mobiel internet hun weg op het water moeten zoeken. Onderweg wachten vele uitdagingen, zowel fysiek als mentaal. En, zoals bij elke wedstrijd, gaat het erom welk team het snelste alle ontberingen heeft kunnen doorstaan. Natuurlijk kan er na de wedstrijd gedronken worden op de goede afloop.

SailGame wordt georganiseerd door Morra Business Events op het Watersportcentrum De Morra, gelegen in de Zuid-West hoek van Friesland. Voor meer informatie: (020) 799 48 79 of info@morrabusinessevents.nl

Reageer op dit artikel