nieuws

Uit eten in Londen

Plannen en organiseren

Een geschikt restaurant uitzoeken is lastig. Zeker als je een restaurant zoekt in een stad die je niet goed kent. Bij Lonely Planet is deze maand een gids verschenen met de beste restaurants in Londen.

Sfeer en eten zijn belangrijke ingrediënten voor een zakenlunch of een feestelijke gelegenheid. Het juiste restaurant of andere gelegenheid uitkiezen is dan van groot belang. Een onafhankelijke restaurantgids met recensies over diverse etablissementen kan daarbij ontzettend handig zijn.

OUT TO EAT

Uitgeverij Lonely Planet (bekend van de reisgidsen) heeft de restaurantgids ‘Out to eat in London 2001’ samengesteld. Daarin vind je een overzicht van de beste restaurants, bars, pubs and cafés in de Britse hoofdstad. De gids bevat 350 recensies en van alle besproken etablissementen worden de (gemiddelde) prijzen gegeven, de ambiance en de mate van lawaaiigheid.

Je kunt de gids online bestellen via Lonely Planet, of in de boekhandel kopen.

Er zijn ook ‘Out to eat’-gidsen voor Melbourne en Sydney. Gidsen voor Parijs en San Francisco zijn in de maak.

Reageer op dit artikel