nieuws

Van fabriekshal naar sneeuwparadijs

Plannen en organiseren

Nu eens niet met het hele bedrijf naar een zalencentrum of een chic restaurant, maar gewoon het evenement plaats laten vinden in de eigen omgeving van het bedrijf. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een grote ruimte of fabriekshal omtoveren tot een sfeervol skioord.

Nu eens niet met het hele bedrijf naar een zalencentrum of een chic restaurant, maar gewoon het evenement plaats laten vinden in de eigen omgeving van het bedrijf. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een grote ruimte of fabriekshal omtoveren tot een sfeervol skioord.

Lorenti heeft al verschillende parkeergarages, sporthallen, kelders, parkeerplaatsen en grote schuren een dergelijke metamorfose laten ondergaan. Hun magazijn bevat talloze decors, stoffering, vloerbedekking en partygames. Het is allemaal aan te passen aan iedere locatie. Of het nu een Caribisch feest is met palmen of een stijfvolle zakelijke sfeer. Doordat Lorenti alles in eigen beheer heeft, maakt dat veel uit in kosten, flexibiliteit en snelheid.

Voor meer informatie: Lorenti Festiviteiten bv, e-mail: info@lorenti.nl of tel. (0561) 61 42 85.

Reageer op dit artikel